hikers runners-combi bike-patch breast-patch-side feet-patch nipple-patch-men patch blister-patch xxl

Ik ben al jaren gebruiker van Reskin silicone pleister (body patch). Die ik gebruik voor drukplekken op mijn voorhoofd en neusbrug i.v.m. mijn cpap-masker (apneu).

Ook gebruik ik het voor mijn bovenbenen waar mijn huid stuk gaat omdat ik aan beide benen kniebraces draag. Het is geweldig spul en de huid geneest heel mooi, ook het verwijderen is geen enkel probleem en ook nog pijnloos. De service bij jullie is ook geweldig, snelle levering en ook nog eens betaalbaar. Bij een probleem word je goed en vriendelijk te woord gestaan en adequaat geholpen.

Ik raad iedereen aan bij problemen met de huid om wat voor reden dan ook Reskin silicione pleisters(body patch) te gebruiken. Ze zijn in iedere gewenste lengte en vorm te knippen.

Helemaal toppie!!

 

Lees meer: Al jaren Reskin silicone pleister

De eerste keer dat ik kennis maakte met reskin was op de beurs in Apeldoorn 2015. Wat ik daar zag verbaasde mij, een zwarte etalage pop vol geplakt met iets wits. Nieuwschierig als ik ben er naar toe en gevraagd wat het was. Pleisters dus maar...... Niet zomaar pleisters. Ik heb door gebruik van medicatie helaas een extreem dunne huid gekregen. Hierdoor kan ik geen gewone pleisters gebruiken omdat ik bij het verwijderen mijn huid meetrek en dan dus weer een wond krijg. De mijnheer die in de stand stond heb ik mijn probleem voorgelegd en ook had ik net een paar dagen voor de beurs mijn rechter been opengehaald. De wond was ongeveer 7 cm in het rond weggeschoven. Na het terugleggen van de huid speciaal gaas erop en dat werd op de plaats gehouden met bandafix. Een heel gedoe. Ik liet dit zien en vroeg of reskin hierop kon. Waarop daad bij woord werd gevoegd en de reskin erop. En er weer af en er weer op enz. De huid bleef keurig zitten!!! Ik blij. Direct maar 10 pakken xxl gekocht. Nu een jaar later zag ik ze weer op de beurs in Apeldoorn. Het is mij zo goed bevallen dat ik weer 10 pakken xxl heb gekocht. Het fijne hiervan is dat je het gewoon kan laten zitten het mag nat worden dus douchen is geen probleem. Soms zijn de wonden zo groot dat het wel 6 tot 8 weken duurde voordat de wond genezen was. Met reskin is dat met 14 dagen al genezen, fantastisch. Ik gebruik het ook in mijn praktijk en ook deze mensen zijn er blij mee. Kortom een geweldig product.

Ideaal tijdens lange trainingen en wedstrijden. Dit stukje technisch textiel voorkomt veel lichamelijk discomfort ! Ik gebruik dit om schuurplekken en irritatie te voorkomen op vervelende plekken :-) Voor aanvang een stuk in de gewenste vorm knippen en aanbrengen. Zo simpel is dat. Je weet gewoon niet dat het er is, maar het beschermd geweldig. Zelfs na 46u30' fietsen zat het nog op zijn plaats en geen irritatie!

Bij minder lang gebruik kan je het gewoon mee wassen onder de douche en hergebruiken. Ik kleef het meestal in de liezen en op de overgang tussen de billen en "gatskaken" :-) Het is uitstekend bruikbaar voor elke vorm van sport, op gevoelige plaatsen of bij wondjes. Belangrijk : het is volledig pijnloos te verwijderen. Het kan voor velen net dat extra comfort geven om door te gaan en met een glimlach een tandje bij te steken. TOP !!

Check this out Reskin-XL :Reskin Silicone Skin Technology
Ideal for al those sportspeople who go - run - bike the extra mile!
Relieves pain from shafting, small wounds etc. This piece of technical textile can make your day. I use it for longer bike training and ultra races. 100% TOP !!

Al heel wat jaren maken mijn man en ik (en inmiddels familie en vrienden) zeer regelmatig gebruik van die fantastische pleisters! Wat een product! Voorkomen en/of behandeling van blaren / repareren van huidbeschadigingen. De doorligplekken van mijn moeder toen ze nog leefde. Recent had mijn man een behoorlijke wond aan zijn arm opgelopen. Ondanks dat het behoorlijk bloedde reskin gebruikt en afgedekt met gaas en verband. Plakte niet aan de wond en het herstelproces gaat wonderbaarlijk goed. Zelfs de chirurgen in het ziekenhuis waren super enthousiast. Via de afdeling wondverzorging wordt er nu een informatiebijeenkomst georganiseerd.

Reskin is TOP!

Afgelopen keer hebben wij van jullie tijdens de Wereldfietsbeurs een gratis pakketje ReSkin gekregen. Hierbij een korte review van jullie product.

Wij maken fietsreizen. Dichtbij in Nederland of ver weg in Namibië. Een paar dagen of een paar maanden. Naast pijnstillers en noodverbanden is een setje ReSkin een vast onderdeel van onze EHBO kit. Vallen met de fiets gebeurt gelukkig niet vaak, maar als het wel gebeurt doet dat pijn. Met vervelende schaafwonden die een tijdje nodig hebben om te helen. Daarvoor gebruiken we ReSkin. Als tijdelijk en makkelijk te vervangen beschermlaagje waarmee de huid sneller en netjes heelt.

Groeten Mike.

"Ik droeg in de zomer zelden een rokje of jurkje en ook een hele dag op het strand was een ramp. Mijn bovenbenen schuurden steeds langs elkaar heen en hierdoor kreeg ik pijnlijke rode plekken. Mijn bovenbenen insmeren had ook geen zin, want dit trekt in je huid en dan heb je er alsnog last van. Na lang zoeken op internet kwam ik op de site van ReSkin-XL. De pleisters blijven de hele dag zitten (zelfs als je heel erg zweet met 30 graden) en je voelt ze niet. Het verwijderen is helemaal pijnloos en je kunt ze met gemak hergebruiken. Door de deze pleisters kan ik eindelijk genieten van jurkjes en rokken zonder dat ik pijn moet leiden! De service is ook super. Ze zijn goed bereikbaar en je krijgt duidelijk antwoord op je vragen. Ik raad iedereen de ReSkin pleisters aan, ze zijn geweldig!" Als 20 jarige doe ik graag met de mode mee, dit kon ik lange tijd niet. Jullie hebben dit weer mogelijk gemaakt voor mij en ik ben jullie hartstikke dankbaar.

Groeten,
Kirsten

De renners van De Giant Alpecin ploeg zijn ook gebruikers van de Reskin Bike Patches. Zij zijn er erg blij mee tijdens de zware tochten van Giro DÍtalia

Onlangs kwamen ook andere ploegen die hierover gehoord hebben. Ook zij gebruiken nu met veel plezier de Reskin Patches tegen zadelpijn.

 

 

Wederom een succesvol hardloopevenement kunnen lopen dankzij de Re-Skin pads. Sinds ik deze pads achterop mijn hielenplaats heb ik geen last meer van blaren.

Voordat ik deze pads ontdekte, gebruikte is de wel bekende blarenpleisters welke maar eenmalig te gebruiken zijn en erg duur in aanschaf. De Re-skin pads zijn herbruikbaar en zijn zeer eenvoudig te plaatsen. Voor mij geen run meer zonder deze pads.

Groet, Mark de Boer

Intussen zijn we 2014, en start ik nooit meer zonder eerst een Reskin pleister op m'n zitvlak te kleven. 

Die Reskin pleister is herbruikbaar, en volgens Reskin zelf kan je hem tot 5x hergebruiken. Wel, ik kan hem 8x hergebruiken, omdat m'n koersbroek er mooi boven is, en er dus niets aan is als ik hem achteraf aftrek. Dan spoel ik hem af met water, droog hem door te deppen met een handdoek, en kleef ik hem vervolgens op een effen vlak (spiegel, muur met tegels), zodat hij de dag erna gewoon weer gebruikt kan worden. Wel doe ik nu maar maximum 120km per rit, door gezondheidsproblemen in 2011. Maar dat is dus nog steeds een 5 tal uur dat ik in m'n handbike zit, en dit zonder problemen, dankzij Reskin.

Ik kan het iedere (duur)sporter, die last krijgt van verhitting aanraden. Het is een wereld van verschil, met of zonder!

Best Reskin,

Onze dochter had last van haar voet. Er zat op haar teen een klein plekje en tijdens het lopen had ze daar last van. Precies op het buigpunt van de schoen, dus bij elke stap voelde ze deze. De eerst dag onderweg een pleister er opgeplakt, we hadden niets anders. De volgende dag direct voor dat we zijn gaan lopen ReSkin opmaat geknipt en er opgeplakt.

's Avond zei ze, "Ik heb mijn teen de hele dag niet gevoeld. Dat reskin is veel fijner dan een pleister, die pleister die je er gisteren op gedaan had is zo dik!." Neem je de volgende keer Reskin mee in je rugtas? Vroeg ze nog.

Reskin werkt dus goed tegen schuurplekjes.

Groetjes Joep en Sanne

 

 

Deze week kwam mijn zoon thuis en vroeg : Weet jij of we nog van die Super Grote Pleisters in huis hebben ??

Waarop mijn wedervraag was : Heb je dus weer zo’n grote schaafwond ??

De Re-skin Pleisters zijn bij ons thuis inmiddels een bekend gebuiksmiddel. Onze zoon voetbalt graag en fanatiek. Dat betekent dat er nog wel eens een sliding wordt gemaakt (bedoeld uitdelen of onbedoeld door je tegenstander onderuit gehaald worden)Tegenwoordig spelen ze steeds vaker op een kunstgras-veld. Geweldig veld, maar als je onderuit gaat ......

Lees meer: Super Grote Pleisters.....

Uitwasbaar

Uitwassen door de pleister uit te spoelen met een beetje zachte zeep en te laten drogen op een gladde ondergrond.

Hergebruik

Reskin is uitwasbaar en daardoor meerdere keren te gebruiken. Plak Reskin op een droge en schone huid. Gebruik geen vette crèmes of oliën.

Huidvriendelijk

Reskin is huidvriendelijk, pijnloos verwijderbaar, elastisch waardoor de pleister goed op zijn plaats blijft.

Opmaat

Gebruik niet een te klein stuk. Hierdoor zou de RESKIN kunnen gaan oprollen