hikers runners-combi bike-patch breast-patch-side feet-patch nipple-patch-men patch blister-patch xxl

Sinds mijn 12e jaar loop ik op deze wereld rond met een onderbeenprothese. ’s Winters en bij regenachtig weer ga ik fluitend door het leven. Maar zodra de zon zich laat zien en de aarde opwarmt is het binnenin die koker zweten en smoren. En daarmee beginnen de drukplekken en blaren. Die beplakte ik voorheen met Compeed of andere blarenpleisters. Optimaal was dat niet. Een dag of twee ging het goed. Daarna ontstonden aan de randen weer blaren omdat door de extreme warmte in de prothese de pleisters aan de randen loslieten of gingen lekken. Een tape-je er omheen om dat te voorkomen gaf ook nare blaren. Gevolg: nog grotere blaren en verplicht rust.

Twee jaar geleden was er een ReSkin demonstratie bij het orthopedisch centrum waar ik al jaren kom. De rekbare luchtige pleisters gingen van hand tot hand. Ik had zo mijn twijfels. En dat is voorzichtig uitgedrukt. Eigenlijk geloofde ik er helemaal niet in. Na veel geplak, gesmeer en weer geplak en weer geplak met Compeed, zinkzalf en veel vervangers van deze middelen, moest dit wel een wondermiddel zijn. En waarom was het dan nog nergens te krijgen?

We kregen een proefpleister mee. En dat was mijn geluk. Na die eerste probeerpleister was ik volledig om. Sinds ik ReSkin gebruik is het aantal blaren, wonden en drukkingen met zeker 90% verminderd. Heb ik toch een blaar omdat ik vergeten ben preventief iets op een kwetsbare plek te doen, dan kan ik gewoon verder lopen als ik er een ReSkin pleister op plak. Ik ben dus echt een SUPER tevreden gebruiker van ReSkin.

Met vriendelijke groet,

Adviesbureau ZTAP
Marleen (C.M.) van Staveren
Onze Lieve Vrouwestraat 198
4735 RB  ZEGGE
T 06 - 49 28 76 81
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I www.ztap.nl

Uitwasbaar

Uitwassen door de pleister uit te spoelen met een beetje zachte zeep en te laten drogen op een gladde ondergrond.

Hergebruik

Reskin is uitwasbaar en daardoor meerdere keren te gebruiken. Plak Reskin op een droge en schone huid. Gebruik geen vette crèmes of oliën.

Huidvriendelijk

Reskin is huidvriendelijk, pijnloos verwijderbaar, elastisch waardoor de pleister goed op zijn plaats blijft.

Opmaat

Gebruik niet een te klein stuk. Hierdoor zou de RESKIN kunnen gaan oprollen