hikers runners-combi bike-patch breast-patch-side feet-patch nipple-patch-men patch blister-patch xxl

Er zijn twee soorten zadelpijn. De eerste categorie zadelpijn heeft simpelweg te maken met te weinig te hebben gefietst. Veel fietsers hebben aan het begin van het seizoen een wat beurs achterwerk na een fietstochtje. De remedie hiervoor is makkelijk; vaker fietsen, dan gaat het snel over. Ik behoor tot de categorie fietsers die ook last hebben van een andere vorm van zadelpijn. Pijn die ontstaat als gevolg van schuring tussen broek, zadel en huid. Vreselijk. Met name bij langere fietstochten of,

ook erg, bij kortere fietstochten op achtereenvolgende dagen. Een fietsvierdaagse oid zat er voor mij om die reden niet in. Door toeval op de vakantiebeurs in contact gekomen met Reskin. Ik had aarzelingen, met name vanwege de prijs van de patches. Maar aan de andere kant gaf ik ook veel geld uit aan zadels, fietskleding en dergelijke. Toch dus maar een bikepatch gekocht. Ik moet zeggen dat het echt helpt. Ik ervaarde dat direct bij de eerste fietstocht. Meestal neem ik na twee uur fietsen een pauze. Als ik na de pauze weer opstap dan doet het behoorlijk pijn. Met Reskin blijft dat euvel vrijwel achterwege! Ik heb inmiddels 6 patches versleten. iedere patch gebruik ik vier a vijf keer. Ik ben er heel blij mee. Voor het eerst een fietsakantie gepland. Ik vind Reskin bepalender voor fietscomfort dan zadels en/of kleding. Wel ben ik van mening dat de patches nog te duur zijn. Hopelijk wordt dat nog beter. Samengevat 4,5 sterren van de 5 sterren.

 

Met vriendelijke groet,

Michiel Holtackers

Uitwasbaar

Uitwassen door de pleister uit te spoelen met een beetje zachte zeep en te laten drogen op een gladde ondergrond.

Hergebruik

Reskin is uitwasbaar en daardoor meerdere keren te gebruiken. Plak Reskin op een droge en schone huid. Gebruik geen vette crèmes of oliën.

Huidvriendelijk

Reskin is huidvriendelijk, pijnloos verwijderbaar, elastisch waardoor de pleister goed op zijn plaats blijft.

Opmaat

Gebruik niet een te klein stuk. Hierdoor zou de RESKIN kunnen gaan oprollen